Så er det igen blevet tid til vores årlige Halloween fest her hos Billigetræpiller. En af fordelene ved at arbejde på en gratis blog som denne er at vores sponsorer sørger for at vi nu og da kan holde en god fest og nu er tiden så kommet til vores Halloween fest. Det var faktisk ikke et helt nemt valg da det stod mellem denne fest og så en Oktoberfest. Skulle vi komme iklædt et kikset Tyroler kostume og jodle med på Tyske slagere, eller vælge en udklædning der var lidt mere uhyggeligt som f.eks. et trolde eller hekse kostume? Det som træk mest ved en Oktoberfest var de store øl i en liters krus, men vi blev her internt enige om det nu engang ville være sjovere med et zombie kostume end de alt for ensartede tyroler kostumer, så valget i år faldt på en Halloween fest, hvilket jeg bestemt ikke tror vi kommer til at fortryde.
Vi har i år valgt at holde festen på den rigtige dato nemlig fredag den 31. oktober 2014 og er allerede nu ved at kigge os om efter hvilke kostumer vi kunne benytte til festen. Der var en del diskussion om vi skulle komme som en gruppe, f.eks. alle udklædt som hekse eller zombier eller om det var frit valg på alle hylder, så længe vi valgte et kostume der passede til Halloween temaet. Vi valgte det sidste.
I år tager vi på en lille udflugt hvor vi tager op til det såkaldt Scary House i Nordjylland. Det er et gammelt nedlagt hospital for sindsyge som nu bliver brugt som en slags moderne spøgelseshus. Her deles vi op i hold og skal efterfølgende løse nogle opgaver mens de ansatte gør deres bedste for at skræmme livet af os. Det skulle efter sigende være en temmelig uhyggelig omgang.
Vi er som sagt allerede nu i gang med at finde kostumer til festen og har i den forbindelse lavet en aftale med online kostumer, skriv koden billigetræpiller når du ligger din ordre og der er automatisk 10% rabat derpå.

I kan finde udvalget inde på:
Onlinekostumer.dk – Onlinekostumer.dk – Alt i billige kostumer og udklædning
Jeg har selv valg et ret uhyggeligt Halloween kostume, hvis jeg selv skal sige det, præcis hvad det er, må i vente med at se til selve festen.
Det bliver uden tvivl en rigtig sjov fest og selvom vi ikke er så mange skal det nok blive super sjovt. Hanne har sagt hun gerne vil ligge hus til og sørge for at det er pyntet pænt op med alt hvad der hører til en god og uhyggelig Hallowen fest her hos billigetræpiller. Nu mangler vi blot at få styr på drikkevare og også her skal vi nok finde noget som passer til temaet og sørge for at det ikke kun bliver bloody mary, hvide spøgelser og den slags. I kan i hvertfald godt begynde at glæde jer til årest fest, så sæt kryds i kalenderen fredag d. 31 og mød frisk op i det mest skræmmende halloween kostume du kan finde.